روغن کنجد
دوستان همراه میخوایم درباره روغن کنجد صحبت کنیم؛ بله! روغن کنجد، روغنی است که از دانه کنجد بدست میاد و برای سلامت بدن بسیار مفید می باشد. پزشکان زیادی برای سلامتی قلب، پوست و مو توصیه کردند که از این روغن استفاده بشه. روغن کنجد سرشار از مواد مغذی و ویتامین E است. روغن کنجد ، یک روغن گیاهی محسوب می شود که از دانه های کنجد گرفته می شود. از این روغن در بسیاری از کشورها از جمله، هند، خاورمیانه، آفریقا و جنوب شرقی آسیا جهت تهیه غذاهای متنوع استفاده می شود. پس بیایم برای سلامتی خودمان از روغن کنجد استفاده کنیم. در ادامه بیشتر با خواص این روغن آشنا میشیم.
انواع روغن کنجد
روغن کنجد معمولا به دو صورت روغن کنجد بو داده و روغن کنجد معمولی در بازار پیدا میشه. روغن کنجد بو داده از دانه های کنجد بو داده به درست میاد و تیره رنگ تر است و برای افزودن طعم آجیلی و دودی غذاها به کار می رود. روغن کنجد معمولی را هم با استفاده از دانه های کنجد غیر بو داده تولید می کنند.
روغن کنجد معمولی بیشتر جهت غذاهای روزانه استفاده میشه، پس اگه به سلامتیتون اهمیت میدید و میخواید یک آشپزی سالم و با کیفیتی رو داشته باشید، روغن کنجد رو جایگزین روغن های مایع بازاری کنید و از پخت و پز لذت ببرید.
شگفتانه های روغن کنجد
خوب تو این قسمت میرسیم به خواص روغن کنجد یا به عبارتی شگفتانه های روغن کنجد،
تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روغن کنجد ، تاثیر مثبتی در کاهش چربی های خون (کلسترول تام و LDL ) و همچنین قند خون ناشتا و بیماران دیابتی نوع دوم دارد .
کنجد ملین ، نرم کننده ، مغذی ، شیرافزا و قاعده آور است .
کنجد برای رفع سرفه خشک ، تنگی نفس و زخم ریه مفید است . تشنج را تسکین داده و سوزش مجرای بول را برطرف می سازد. مقدار 60-40 گرم روغن کنجد اثر مسهل دارد. کنجد برای تقویت هوش و بینایی مفید است. رازی کوبیده کنجد و مغز گردو و توت خشک را به نسبت های مساوی علاج فراموش کاری و لرزیدن اندام های بدن می داند . برای این منظور باید به مدت یک ماه هر روز دو قاشق غذاخوری از کوبیده سه گیاه فوق مصرف شود. خوردن روغن کنجد همراه با کمی روغن زیتون و لعاب اسفرزه موجب نرم شدن سینه و رفع خشونت و زخم روده و معده می شود . روغن کنجد برای معده ضعیف مناسب نیست ، زیرا هضم آن سنگین است. روغن کنجد برای براقی مو بسیار مفید است.
دیگر خواص کنجد:
- جوانسازی پوست صورت
- ضد آفتاب طبیعی
- سلامت چشمها
- تقویت و سلامت موهای سر
- محافظت از قلب و عروق
- بهبود دیابت
- درمان یبوست
- تقویت استخوانها
- سلامت دهان و دندان
و دیگر خواص اشاره کرد.
دیدگاه خود را بنویسید